forum-admin
ارسالها: | 397 |
عضویت: | 3 /10 /1393 |
تشکر کرده: | 1 |
تشکر شده: | 4 |
|
طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی
هلو 4 تا 5 کیلو خمیر ترش یک قاشق سوپ خوری سرکه 2 لیوان نمک 3 قاشق غذاخوری شکر نصف لیوان طرز تهیه : ابتدا هلوها را شسته و بگذارید کاملا خشک شود. هسته آنها را درآورده و میوه آن را خرد کنید و در ظرف مناسب و مخصوص تهیه سرکه بریزید. خمیر مایه را با سرکه مخلوط کنید و نمک و شکر را به آن اضافه کنید و روی هلوها بریزید و خوب مخلوط کنید و آنها را چنگ بزنید. در ظرف را ببندید، طوری که هوا در آن نفوذ نکند و آن را در جای خنک بگذارید. بعد از یک ماه در ظرف را باز کنید و باز هم ترشی را خوب مخلوط کنید و آن را صاف کنید. سرکه صاف شده را 8 تا 10 دقیقه بجوشانید و پس از سرد شدن، در ظرفی مناسب بریزید و در جای تاریک نگهداری کنید و به مصرف برسانید.
|
|
پنجشنبه 23 بهمن 1393 - 17:24 |
|