::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم


تعداد بازدید : 61
نویسنده پیام
forum-admin
آفلاین



ارسال‌ها: 397
عضویت: 3 /10 /1393
تشکر کرده: 1
تشکر شده: 4
طرز تهیه ترشی ازگیل

طرز تهیه ترشی ازگیل

ترشی

یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است. یکی از میوه های پاییزی ازگیل

است و به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه ترشی ازگیل را ذکر کرده ایم.

مواد لازم جهت تهیه ترشی ازگیل:

سرکه

1/5 لیتر

تمبر هندی

یک بسته کامل

ازگیل

2 کیلو

پودر فلفل قرمز تند

یک قاشق مرباخوری

ادویه و شکر

یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی ازگیل :

ازگیل‌ها را از نوع رسیده انتخاب کنید، آنها را بشویید و خشک و رنده کنید.

تمبر هندی را با سرکه مخلوط و روی حرارت بگذارید و کمی بجوشانید تا تمبر هندی خوب حل شود. سپس آن را الک کنید تا صاف شود.

بعد ازگیل رنده شده را با سرکه تمبر هندی و نمک مخلوط کنید و آنها را حرارت دهید تا کمی غلظت پیدا کند.

شکر را هم اضافه کنید و بگذارید حل شود.

بعد از خنک شدن نمک و ادویه‌ها را بیفزایید و بگذارید خنک شود.

مواد را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید ترشی جا بیفتد و ترش شود. ترشی در این مرحله آماده سرو است

جمعه 01 اسفند 1393 - 18:39
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



تازه سازي پاسخ ها
پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | طراح

این قالب توسط سایت روزیکس طراحی شده است و هر گونه پاک کردن لینک طراح پیگرد قانونی دارد !